Buffet catering

Er du på udkig efter lækker buffet ud af huset?

Og er du vært for den næste fest? Så lad Café Wiuff gøre det lidt nemmere og sammensætte det helt rigtige buffet mad til dig. Vi tilbyder buffet catering, alt imens du nyder din fest og dine gæster.

Buffet catering til alle anledninger

Er du til det italienske køkken, østens magi eller måske kold buffet? Hos Café Wiuff er det kun fantasien der sætter grænser. Fortæl os om anledningen til din catering buffet, så sammensætter vi sammen en buffet som passer dig. Vi har stor erfaring med at levere til følgende anledninger:

Vores køkken bestræber sig altid på at anvende sæsonens lokale og økologiske varer som sikrer god og velsmagende mad. Så når din næste buffet catering bestilles hos os, garanterer vi kvalitet i højsædet. Se her for buffet forslag.

Buffet catering til hele Vestegnen

Café Wiuff er beliggende i Ishøj og leverer til hele Vestegnen, men bor du længere væk, så klarer vi også den. Buffet i Køge, København eller noget helt tredje - vi ønsker, at du skal have den bedste fest med lækkert mad der får din mund til at løbe i vand.

Så om du søger julefrokost catering København, buffet til din næste indflytningsfest eller er du vært for dette års nytårsfest, så står vi til rådighed.

Kontakt os på 43 73 33 87, hvis du ønsker mere information om buffet catering til din næste fest.


Læs mere

Café Wiuff

Til hverdag tilbyder vi et sundt og nærende måltid til de udøvende, i form af dagens ret, salater, sandwichboller m.m.

Læs mere om: Dinner transportable, leje af selskabslokaler, julefrokost, firmafrokost, frokostordning, leje af konferencelokaler, mad til konfirmation, leje af mødelokale mad til fest, receptionsmad, selskabsmenuer, julefrokost catering, mad til bryllup, receptioner, nytårsmenu catering, buffet catering,

Cafe Wiuff tilbyder velsmagende og inspirerende buffet catering.