Dinner Transportable Dinner transportable på vestegnen

cafÉ wiuffs står for dinner transportable på vestegnen

Hvis du skal holde et selskab, reception eller anden festlig begivenhed, kan du lade Café Wiuffs stå for maden med vores dinner transportable. Vi sørger for veltillavet mad lige efter dit behov. Du kan nyde selskabet mens vi sørger for dine selskabsmenuer.

Skal du have en 12 retters gourmetmenu, catering til julefrokost, firmafester, mad til konfirmation, mad til bryllup eller noget helt andet, så sørger Cafe Wiuff for den rette mad. Vi leverer bl.a. buffet catering til din dør.

Vores lokaler i Ishøj Idræt og Fritidscenter danner rammen om din firma julefrokost. Hvis I er over 50 skal i kontakte os på wiuff@ishoejby.dk eller på 43 73 33 87.

dinner transportable efter dine ønsker

Vi sørger for at sammensætte menuen både i forhold til sæsonen, med dertilhørende vine og hvis der er et bestemt tema. Vi gør en ære i at levere stort set ALT til din fest, og sørger for, at vores dinner transportable giver dig det du skal have.  

Kontakt os for mere information om dinner transportable på vestegnen

Du kan altid kontakte Cafe Wiuffs og høre hvad vi kan tilbyde af dinner transportable.Kontakt os hvis du ønsker
information om firmajulefrokost
hos Café Wiuff

Virksomhed
Navn
Adresse
Postnr./by
E-mail
Telefon
Emne
Vis stort kort

Café Wiuff

Ishøj Idræt- og fritidscenter

Vejledalen 17
2635 Ishøj

Telefon:
43 73 33 87

Mail:
wiuff€ishoejby.dk


Læs mere

Café Wiuff

Til hverdag tilbyder vi et sundt og nærende måltid til de udøvende, i form af dagens ret, salater, sandwichboller m.m.

Læs mere om: Dinner transportable, leje af selskabslokaler, julefrokost, firmafrokost, frokostordning, leje af konferencelokaler, mad til konfirmation, leje af mødelokale mad til fest, receptionsmad, selskabsmenuer, julefrokost catering, mad til bryllup, receptioner, nytårsmenu catering, buffet catering,

kontakt os gerne om afholdelse af dinner transportrable