Firmafrokost fra CafÉ Wiuff

Café Wiuffs sørger for en sund firmafrokostCafé Wiuff tilbyder sund og økologisk firmafrokost til dig og dit firma

Firmafrokost København? Mange ønsker god, sund veltillavet mad, og Café Wiuff tilbyder at give dig og dine kolleger en god firmafrokost. Hos Café Wiuff går vi op i kvalitet og gode råvare. Vi sørger for at din firmafrokost følger årstidernes skiften, således at du får årstidernes frugt og grønt. Vi sørger for at råvarerne er økologiske og nøje udvalgt.

Det betyder, at vi serverer en firmafrokost der er sund og veltillavet. Vi har forskellige menuer at vælge imellem, hvor nogle har mere grønt islæt mens andre er både med det grønne og det søde. Du kan se mere om vores udvalg til firmafrokost her.

Firmafrokost med årstidens frugt og grønt

Café Wiuff går meget op i kvaliteten af mad og råvare, og samtidig er på forkant med udviklingen i branchen. Vi tilstræber at servere firmafrokost der gør alle glade. Vi sørger for at bruge årstidernes frugt og grønt, således at vi altid kan servere friske og sunde salater.  

Vi sætter en ære i at levere en god firmafrokost.

Hvis du vil høre mere om vores firmafrokost ordning, kan du altid kontakte os
wiuff@ishoejby.dk eller på 43 73 33 87. Du kan yderligere høre nærmere omkring mulighednen for at få leveret mad til reception.

Café Wiuff

Ishøj Idræt- og fritidscenter

Vejledalen 17
2635 Ishøj

Telefon:
43 73 33 87

Mail:
wiuff€ishoejby.dk


Læs mere

Café Wiuff

Til hverdag tilbyder vi et sundt og nærende måltid til de udøvende, i form af dagens ret, salater, sandwichboller m.m.

Læs mere om: Dinner transportable, leje af selskabslokaler, julefrokost, firmafrokost, frokostordning, leje af konferencelokaler, mad til konfirmation, leje af mødelokale mad til fest, receptionsmad, selskabsmenuer, julefrokost catering, mad til bryllup, receptioner, nytårsmenu catering, buffet catering,

kontakt os gerne hvis du ønsker en firmafrokost ordning