Firma julefrokost hos CafÉ Wiuff

cafÉ wiuff sørger for din julefrokost på vestegnen

Café Wiuff sørger for at arrangere din næste firmajulefrokost, således at du kan nyde den uden besvær. Café Wiuff har lokalerne til julefrokost. Om det er en familie julefrokost eller en firma julefrokost er for os ikke vigtigt. Vi sørger for at alle får en god aften.

Vores selskabslokaler i Ishøj Idræt og Fritidscenter danner rammen om din firma julefrokost. Hvis I er over 50, skal I kontakte os på wiuff@ishoejby.dk eller på 43 73 33 87.

Julebuffet og underholdning til julefrokost

Vi sørger for en stor julebuffet med alt hvad der hører sig til, og sørger for underholdning til julefrokost. Vi sørger for musik og underholdning således, at der er lagt op til en god firmajulefrokost . Når du køber billet, er der inkluderet julebuffet og velkomstdrik, og der er mulighed for at kunne købe fri bar hvis dette skulle være af interesse. Du kan læse mere om julefrokost her.

Kontakt os for mere information om firma julefrokost

Café Wiuff er beliggende i nærheden af Taastrup, Glostrup og Greve, og vi sørger for en god julefrokost på Vestegnen. Ønsker I nytårs catering eller julefrokost catering i stedet, tilbyder vi også at lave og bringe velsmagende nytårs- og julemad.

Ønsker du også en frokostordning for til dine medarbejdere, så er det også noget vi kan klare.

PRIS PR. PERSON FOR HELE DENNE HERLIGE AFTEN: KUN KR. 325,00

Med i billetten får I velkomst drink og stor julebuffet.

Tilkøbspakker:

  • Fri blød bar indtil kaffen serveres kl. 21.00 ca. kr. 225,00
  • Fri blød bar hele aften kr. 295,00

Du er velkommen til at kontakte os hvis du ønsker at vi afholder din julefrokost.


Læs mere

Café Wiuff

Til hverdag tilbyder vi et sundt og nærende måltid til de udøvende, i form af dagens ret, salater, sandwichboller m.m.

Læs mere om: Dinner transportable, leje af selskabslokaler, julefrokost, firmafrokost, frokostordning, leje af konferencelokaler, mad til konfirmation, leje af mødelokale mad til fest, receptionsmad, selskabsmenuer, julefrokost catering, mad til bryllup, receptioner, nytårsmenu catering, buffet catering,

Kontakt os gerne om afholdelse af julefrokost