Leje af konferencelokale

leje af selskabslokaler hos Cafe WiuffsCafe Wiuff tilbyder leje af konferencelokale til dit næste arrangement.

Står jeres afdeling og mangler et rummeligt og lyst lokale til jeres medarbejderdag kombineret med lækker og sund forplejning? Så er Café Wiuff i Ishøj Idræt- og fritidscenter et rigtig godt bud ved leje af konferencelokale.

Med rummelige og lyse lokaler er den rette stemning sat for dagens møder samtidig med at vores dygtige og kvalitetsorienterede køkken sørger for lækker forplejning dagen igennem.

Leje af konferencelokale - kvalitet til enhver lejlighed

Ved leje af konferencelokale dækker vores standardpakker de fleste behov for konferencemøder, hvad enten det blot er et morgen- og formiddagsmøde i konferencerummet, eller der er tale om et heldagsarrangement. Der er her både mulighed at bestille kaffe og rundstykker til morgenmad, frokostbuffet samt eftermiddagskaffe med kage eller sund snack. Uanset hvad, bestræber vi os altid på at imødekomme jeres ønsker så vidt muligt, når I skal leje konferencelokale. Og skulle I have særlige ønsker omkring udstyr, så skaffer vi gerne dem.

Ved leje af konferencelokale er Café Wiuff et sikkert valg. Med lyse og rummelige lokaler kan vi tilbyde de helt rigtige rammer for jeres konference samtidig med at vores café sikrer lækker og velsmagende forplejning, alt efter jeres behov. Det kan også nævnes at vi tilbyder at levere mad til receptioner.

Ønsker I også en frokostordning, er det noget vi også tilbyder.

For nærmere information om leje af mødelokaler og konferencelokale hos os i Wiuff? Skriv til os via vores kontaktformular eller ring til os på 43 73 33 87


Læs mere

Café Wiuff

Til hverdag tilbyder vi et sundt og nærende måltid til de udøvende, i form af dagens ret, salater, sandwichboller m.m.

Læs mere om: Dinner transportable, leje af selskabslokaler, julefrokost, firmafrokost, frokostordning, leje af konferencelokaler, mad til konfirmation, leje af mødelokale mad til fest, receptionsmad, selskabsmenuer, julefrokost catering, mad til bryllup, receptioner, nytårsmenu catering, buffet catering,

Med lyse og rummelige lokaler og kvalitetsbåren forplejning er Café Wiuffs et sikkert valg ved leje af konferencelokale.