Leje af selskabslokaler

leje af selskabslokaler hos Cafe WiuffsCafe Wiuff tilbyder leje af selskabslokaler til dit næste arrangement

Uanset om du skal holde fødselsdag, reception eller andet, kan du leje selskabslokaler.

Leje af selskabslokaler til dig og dit firma

Café Wiuff står for en totalløsning når du bestiller leje af selskabslokaler. Det betyder, at du ikke kan bestille dem alene. Vi står for alt fra blomster til selskabsmenuen til musikken. Du kan derfor nyde aftenen sammen med dine gæster, mens vi sørger for alt er klappet og klart.

Totalløsning til leje af selskabslokaler

Du kan lade dig inspirere af vores menuforslag eller vinkort hvis du vil se hvad der kan lade sig gøre ved leje af selskabslokaler hos Wiuff. Sammen finder vi ud af hvad du har behov for i forbindelse med leje af selskabslokaler hos os. Vi sørger for, at dine ønsker bliver opfyldt således, at du får den perfekte aften med lækker mad til din fest. Vi går op i god kvalitet, og sørger for at bruge årstidernes frugt og grønt.

Vi har stor erfaring med udlejning til selskaber. Hvis du vil høre mere om leje af selskabslokaler, kan du altid kontakte os på wiuff@ishoejby.dk eller på 43 73 33 87. 


Læs mere

Café Wiuff

Til hverdag tilbyder vi et sundt og nærende måltid til de udøvende, i form af dagens ret, salater, sandwichboller m.m.

Læs mere om: Dinner transportable, leje af selskabslokaler, julefrokost, firmafrokost, frokostordning, leje af konferencelokaler, mad til konfirmation, leje af mødelokale mad til fest, receptionsmad, selskabsmenuer, julefrokost catering, mad til bryllup, receptioner, nytårsmenu catering, buffet catering,

kontakt os gerne hvis du ønsker leje af selskabslokaler