Mad til bryllup

Café Wiuffs sørger for mad til bryllup. To menneskers ja til hinanden skal som regel fejres efter alle kunstens regler. Til selve bryllupsfesten bruges størstedelen af tiden ved bordet, og der kræves derfor festmad ud over det sædvanlige.

Hos Café Wiuff tilbyder vi de helt rigtige retter målrettet jeres fantastiske drømmebryllup. Vores mad til bryllup leveres altid af gode, friske råvarer, der giver jeres festmiddag den kvalitet, der fortjenes til et bryllup.

Hold festen hos os eller derhjemme

Vi tilbyder både at lægge lokaler til den store bryllupsfest eller at bringe maden derhen, hvor jeres bryllup skal holdes. Ved at bestille mad til fest hos Café kan I roligt sige ja til hinanden i kirken, for når I kommer frem til festen er der sørget for den helt rette mad til bryllup.

Kontakt os enten på wiuff@ishoejby.dk eller på 43 73 33 87. Eller brug nedenstående kontaktformular hvis du ønsker information om den helt rette mad til bryllup.

Navn:
E-mail:
Telefon:
Beskeden er sendt

Café Wiuff

Ishøj Idræt- og fritidscenter

Vejledalen 17
2635 Ishøj

Telefon:
43 73 33 87

Mail:
wiuff€ishoejby.dk


Læs mere

Café Wiuff

Til hverdag tilbyder vi et sundt og nærende måltid til de udøvende, i form af dagens ret, salater, sandwichboller m.m.

Læs mere om: Dinner transportable, leje af selskabslokaler, julefrokost, firmafrokost, frokostordning, leje af konferencelokaler, mad til konfirmation, leje af mødelokale mad til fest, receptionsmad, selskabsmenuer, julefrokost catering, mad til bryllup, receptioner, nytårsmenu catering, buffet catering,

kontakt os gerne hvis du og din virksomhed ønsker mad til bryllup.