Mad til fest

Cafe Wiuff leverer mad til fest

Mindsk sveden på panden og bestil din festmad ude fra, når du skal have gæster. Hos Café Wiuff kan vi klare alle typer af bestillinger.

Vi leverer mad til fest, og tager højde for dine specifikke ønsker

Ingen fester er for store eller små til os. Uanset antallet af gæster, temaet for din fest eller dine specifikke ønsker for maden, så er vi leveringsdygtige. Se vores buffet for inspiration.

Vi har erfaring med at tilberede og levere festmad til arrangementer på Sjælland som:

Vi sørger for god mad til festen

Hos Café Wiuff går vi op i kvalitet. Vi er meget bevidste om at bruge gode råvarer, der sikrer, at dine gæster og dig får den rette smagsoplevelse. Derudover er det vigtigt for os, at vi kan tilbyde vores kunder retter, der er tilberedt med et minimum af fedt, og som rummer den alsidighed af råvarer, der tilgodeser alle dine gæster.

Står du og mangler et sted at holde festen? Så tilbyder vi også leje af selskabslokaler.

Kontakt os i dag på 43 73 33 87 eller cafewiuff€ishoejby.dk. Så kan du fortælle os, hvilke tanker du gør dig om det arrangement du skal holde, og så sammensætter vi den rette menu.

Navn:
E-mail:
Telefon:
Beskeden er sendt

Café Wiuff

Ishøj Idræt- og fritidscenter

Vejledalen 17
2635 Ishøj

Telefon:
43 73 33 87

Mail:
wiuff€ishoejby.dk


Læs mere

Café Wiuff

Til hverdag tilbyder vi et sundt og nærende måltid til de udøvende, i form af dagens ret, salater, sandwichboller m.m.

Læs mere om: Dinner transportable, leje af selskabslokaler, julefrokost, firmafrokost, frokostordning, leje af konferencelokaler, mad til konfirmation, leje af mødelokale mad til fest, receptionsmad, selskabsmenuer, julefrokost catering, mad til bryllup, receptioner, nytårsmenu catering, buffet catering,

kontakt os på 43 73 33 87, så tager vi en snak om dine ønsker for mad til fest.