Mad til konfirmationen

Café Wiuff klarer mad til konfirmationskal i holde konfirmation, så lad café wiuff stå for maden.

Vi tilbyder mange forskellige selskabsmenuer, så vi gør det nemt, hvis du skal bruge mad til konfirmation. Så slipper du for at stå og svede i køkkenet.

Fortæl os om dit arrangement og så sammensætter vi en menu med årstidens råvarer. Har konfirmationen et tema kan vi også tænke det ind i menuen – så kort sagt kan vi løse alle cateringopgaver.

Vores køkken bestræber sig på at bruge sæsonens lokale og økologiske varer, hvilket bringer kvaliteten i top. Så når du vælger at bestille buffet hos os er kvaliteten i højsædet.

Catering og Diner Transportable på Vestegnen

Vi er placeret i Ishøj Idræts- og Fritidscenter og kan derfor levere mad på hele af Vestegnen. Med vores dinner transportable bringer vi mad til din fest.

Vi kan levere mad til alle former for arrangementer, så hvis du skal have mad til konfirmation, barnedåb, julefrokost, fødselsdag eller noget helt andet er vi det rigtige sted at gå hen.

Kontakt os hvis du vil høre mere om mulighederne for mad til konfirmationer.


Læs mere

Café Wiuff

Til hverdag tilbyder vi et sundt og nærende måltid til de udøvende, i form af dagens ret, salater, sandwichboller m.m.

Læs mere om: Dinner transportable, leje af selskabslokaler, julefrokost, firmafrokost, frokostordning, leje af konferencelokaler, mad til konfirmation, leje af mødelokale mad til fest, receptionsmad, selskabsmenuer, julefrokost catering, mad til bryllup, receptioner, nytårsmenu catering, buffet catering,

Café Wiuffs leverer mad til konfirmation