NYTÅRSMENU CATERING

SKAL DU HOLDE NYTÅR FOR VENNER, FAMILE ELLER ARBEJDE?

Årets sidste dag er en fest og skal fejres med maner. Ønsker du ikke at stå i køkkenet hele dagen men stadig vil servere en lækker selskabsmenu for dig og dine gæster? Så overlad trygt madlavningen til Café Wiuff og lad os stå for dette års nytårsmenu catering.

NYTÅRS CATERING

Der er mange fordele ved at vælge os til at stå for din catering nytårsaften. Vi vægter friske råvarer af høj kvalitet, og vores køkken bestræber sig altid på at bruge lokale og økologiske varer. Det mener vi vil sikre den bedste smagsoplevelse. Læs mere om os og vores kvalitetskodex.

Så ønsker du, at vi skal levere catering til nytår? I fællesskab sammensætter vi den rette festmenu værdig din nytårsfest og gæster, og som tiltaler både din mund og pengepung. Både om vi taler buffet mad eller den helt store menu.

Med base i Ishøj leverer vi catering til hele Vestegnen og tilbyder vores service til både store og små selskaber. Ingen nytårsaften er for stor eller lille til os.

Vi arrangerer også julefrokost.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ STYR PÅ NYTÅRSMENUEN

Kontakt Café Wiuff hvis du har spørgsmål eller vil have et uforpligtende tilbud til dette års nytårsmenu catering.

Navn:
E-mail:
Telefon:
Beskeden er sendt

Café Wiuff

Ishøj Idræt- og fritidscenter

Vejledalen 17
2635 Ishøj

Telefon:
43 73 33 87

Mail:
wiuff€ishoejby.dk


Læs mere

Café Wiuff

Til hverdag tilbyder vi et sundt og nærende måltid til de udøvende, i form af dagens ret, salater, sandwichboller m.m.

Læs mere om: Dinner transportable, leje af selskabslokaler, julefrokost, firmafrokost, frokostordning, leje af konferencelokaler, mad til konfirmation, leje af mødelokale mad til fest, receptionsmad, selskabsmenuer, julefrokost catering, mad til bryllup, receptioner, nytårsmenu catering, buffet catering,

nytårsmenu catering