Receptioner

Vi laver og leverer maden til din reception

receptionerCafé Wiuff tilbyder receptionsmad til hverdag og fest, vi kan også levere mad til dit selskab. Maden laves så den nemt kan spises når du står op således, at den er ideel til den situation du skal bruge den i. Vi laver kun mad lavet på friske varer, og varerne er så vidt muligt lokale. Se her forskellige eksempler på Café Wiuffs buffeter.

Pindemadder Reception

Når Café Wiuff leverer mad er det efter et kvalitetskodeks, dette gælder også mad ved receptioner. Kontakter du os kan du overlade maden til os. Du får leveret den velsmagende mad klar til servering.

Ønsker du at leje et selskabslokale, eller måske står dit firma og mangler lokaler til det næste store møde eller konference? Café Wiuff tilbyder leje af selskabslokaler samt leje af mødelokale og konferncelokaler.

Receptioner Køge

Café Wiuff er eksperter i dinner transportable, vi leverer maden lige til døren hvor du lynhurtigt kan have den klar til dine gæster. Når du ringer til os sørger vi for, at maden laves, så den passer til dine ønsker, fx hvis der er allergener, eller om der er bestemte diæter maden skal følge. Vi laver mad til alle typer fester, fx mad til bryllupper, begravelser, catering julefrokost eller firmaarrangementer som messer kan vi også tilbyde catering.


Læs mere

Café Wiuff

Til hverdag tilbyder vi et sundt og nærende måltid til de udøvende, i form af dagens ret, salater, sandwichboller m.m.

Læs mere om: Dinner transportable, leje af selskabslokaler, julefrokost, firmafrokost, frokostordning, leje af konferencelokaler, mad til konfirmation, leje af mødelokale mad til fest, receptionsmad, selskabsmenuer, julefrokost catering, mad til bryllup, receptioner, nytårsmenu catering, buffet catering,

Med lyse og rummelige lokaler og kvalitetsbåren forplejning er Café Wiuffs et sikkert valg ved leje af konferencelokale.