Receptionsmad

Få leveret veltillavet og lækker receptionsmad lige til døren

Hos Café Wiuff har du mulighed for nemt at bestille lækker og frisk receptionsmad, hvor der er noget for enhver smag. Vi har selskabsmenuer til ethvert selskab.

Cafe Wiuff har hjemme i Ishøj Idræt- og fritidscenter og har leveret receptionsmad til glade kunder i både Ishøj, København og hele Vestegnen. Vi har fokus på at bruge lokalvarer, at alle råvarer er i sæsonen og har altid øje for dyrevelfærd i vores valg af fersk kød. Alt sammen for at kunne tilbyde velsmagende receptionsmad lavet på friske råvarer. Læs mere om Café Wiuff og vores kvalitetskodex.

Mad til receptionen

Når du bestiller receptionsmad ved Café Wiuff, skal du ikke tænke på bestik og tallerkner – vi sørger for lækre småretter, der er lige til at spise, og som smager af mere. Hvis I skal have et måltid til receptionen, finder vi den løsning, der passer dig bedst. Vi laver mad, der får jer til at snakke. Se her for eksempler på buffet.

Vi leverer take away til alle lejligheder. Fra julefrokost catering til begravelser, mad til bryllup osv.

Få gang i smagsløgene til receptionen

Så er du interesseret i dinnér transportable til din fest, har spørgsmål eller er du interesseret i et uforpligtende tilbud, så ring til os på 43 73 33 87 eller skriv en mail på cafewiuff@ishoejby.dk.


Læs mere

Café Wiuff

Til hverdag tilbyder vi et sundt og nærende måltid til de udøvende, i form af dagens ret, salater, sandwichboller m.m.

Læs mere om: Dinner transportable, leje af selskabslokaler, julefrokost, firmafrokost, frokostordning, leje af konferencelokaler, mad til konfirmation, leje af mødelokale mad til fest, receptionsmad, selskabsmenuer, julefrokost catering, mad til bryllup, receptioner, nytårsmenu catering, buffet catering,

Cafe Wiuff tilbyder velsmagende og inspirerende receptionsmad.