Selskabsmenuer

Ønsker du at bruge tiden sammen dine gæster fremfor at stå i køkkenet, så kontakt Café Wiuff og hør mere om hvad vi kan tilbyde dig af vores selskabsmenuer.

Hos Café Wiuff klarer vi alle typer af bestillinger inden for selskabsmad. Du kan læse meget mere om, hvad vi kan tilbyde mad til selskab på vores menukort.

Vi tager højde for dine specifikke ønsker

Ingen selskaber er for store eller små til os. Uanset antallet af gæster, temaet for dit selskab eller dine specifikke ønsker for maden, så er vi leveringsdygtige.

Vi sørger for dinner transportable, og vi har erfaring med at tilberede og levere mad til selskaber på Sjælland som fx:

Vi sørger for god mad til selskabet

Hos Café Wiuff går vi op i kvalitet. Vi er meget bevidste om at bruge gode råvarer, der sikrer, at dine gæster og dig får den rette smagsoplevelse. Derudover er det vigtigt for os, at vi kan tilbyde vores kunder retter, der er tilberedt med et minimum af fedt, og som rummer den alsidighed af råvarer, der tilgodeser alle dine gæster.

Mangler I selskabslokaler, kan Cafe Wiuff også klare det.

Kontakt os på 43 73 33 87 eller cafewiuff€ishoejby.dk. Så kan du fortælle os, hvilke tanker du gør dig om det selskab du skal holde, og så sammensætter vi de rette selskabsmenuer.

Navn:
E-mail:
Telefon:
Beskeden er sendt

Café Wiuff

Ishøj Idræt- og fritidscenter

Vejledalen 17
2635 Ishøj

Telefon:
43 73 33 87

Mail:
wiuff€ishoejby.dk


Læs mere

Café Wiuff

Til hverdag tilbyder vi et sundt og nærende måltid til de udøvende, i form af dagens ret, salater, sandwichboller m.m.

Læs mere om: Dinner transportable, leje af selskabslokaler, julefrokost, firmafrokost, frokostordning, leje af konferencelokaler, mad til konfirmation, leje af mødelokale mad til fest, receptionsmad, selskabsmenuer, julefrokost catering, mad til bryllup, receptioner, nytårsmenu catering, buffet catering,

kontakt os på 43 73 33 87, så tager vi en snak om dine ønsker for selskabsmenuer.