Selskabskort

Priser

 

2 retter 190,00 kr.
3 retter 245,00 kr.
4 retter 295,00 kr.
5 retter 345,00 kr.


Forår

Forretter

  • Bornholmsk Unghane timbale
    Serveret med salsa af piment og forårsløg, samt langtidsbagte sorte oliven.
  • Pocheret Pighvar med skaldyrssouffleVores selskabskort tilbyder mange spændende retter
    Serveret med ørredrogn og brøndkarsecreme.

Mellemret

  • Ristet kammusling lagt på tomatsalsa.

Hovedretter

  • Lammekrone
    Serveret med bagt blommetomat, syltet perleløg, rosmarinsky og kartoffelroulade.
  • Kalvemørbrad og riette Serveret med spæde rodfrugter, mild Madagaskar sauce og Pom Anna.

Mellemret

  • 2 slags danske landoste
    Serveret med oliven og syltet rødløg.

Dessert

  • Chokoladeterrin tilsmagt med rom
    Serveret på fragilitebund og bærsalat.
  • 3 slags sorbet lagt i nøddekurv
    Serveret med vaniljecreme og friske bær.

 

Sommer

Forretter

  • Grønne og hvide asparges med sauce Musselin
    Serveret med rejer.
  • Røget hellefisk
    Serveret med balsamico glaseret fersknen, lagt på spæd salat.

Mellemret

  • Blodgrape sorbet
    Toppet med Crémant

Hovedretter

  • Sprødstegt unghanebryst
    Serveret med squash mille fuie og mild sennepsauce.
  • Oksemørbrad vendt timian granulat
    Serveret med Sauce Charon og sprøde nye grønsager.

Mellemret

  • Indbagt gedeost med peberfrugt
    Serveret med syltede figner.

Dessert

  • Variation af jordbær
    Serveret som kage, sorbet, friske og marineret.
  • Blød chokolade kage
    Serveret med orangesorbet og friske bær.

 

Efterår

Forretter

  • Carpaccio af røget kammusling
    Serveret med citrusskum og balsamico.
  • Oksehale suppe
    Serveret med ravioli.

Mellemret

  • Foie gras terrin
    Serveret med syltet kumquats.

Hovedretter

  • Hasselnød glaseret andebryst
    Serveret med rilette af andelår, grønkål og andesky.
  • Kalvetykstegsfilet og braiseret kalvebryst
    Serveret med saltbagt selleri, skovens svampe og sauce jus.

Mellemret

  • Vendelbo ost
    Serveret hjemmebagt fladbrød og rødløgsmarmelade.

Dessert

  • Cappuccino is
    Serveret med nøddesirup og kokoschips.
  • Mandelkage
    Serveret med citrussalat og chokoladesejl

 

Vinter

Forretter

  • Jomfruhummersuppe
    Serveret med hummerkød og safranskum.
  • Varmrøget laks
    Serveret med appelsin-/ fennikelsalat og urtesalsa.

Mellemret

  • Blommesuppe tilsmagt med anis.

Hovedretter

  • Kalvefilet
    Serveret med svampesky, glaseret skorzonerrødder og pommes røsti.
  • Hjorte filet
    Serveret med pære-/ tyttebær saute, jordskokkepuré, pommes Anna og vildt glace.

Mellemret

  • Blå kornblomst
    Serveret med rugbrødschip og æble-/ valnøddekompot.

Dessert

  • Mørk chokoladeparfait tilsmagt med cognac
    Serveret på nøddebrud og solbær coulis.
  • Pæretærte
    Serveret med rosmarin is og ingefærsyltet figner.